Mikrolån trots betalningsanmärkningmikrolån trots betalningsanmärkning när du har tomt i plånboken
Finns det möjligheter att söka mikrolån trots betalningsanmärkning? Ibland står du där i en ekonomisk krissituation och bara måste låna pengarsnabbt som det bara går. Har du inga pengar kvar på kontot och det dyker upp en oförutsedd utgift så kan ett mikrolån vara en lösning. Har du haft det riktigt tufft och haft problem att betala fakturor eller skulder så har du kanske råkat få någon betalningsanmärkning. Det finns en del långivare som kan bevilja lån då de tar hänsyn till din nuvarande ekonomiska situation även om du har betalningsanmärkningar. Det är alltid viktigt att jämföra olika långivare men särskilt viktigt är det för dig som söker mikrolån trots betalningsanmärkning.

Cash Buddy ger dig möjlighet till mikrolån trots betalningsanmärkning

Cash Buddy erbjuder mikrolån och kan bevilja ett lån trots betalningsanmärkning då de istället ser till din framtida betalningsförmåga. Hos långivaren kan du numera låna upp till 25 000 kronor utan säkerhet. Du kan även när som helst lösa ditt lån kostnadsfritt.

Om du inte redan har ett BankID eller mobilt BankID så passsa på att skaffa ett nu! Med ett BankID kan du snabbt signera din låneansökan online och om lånet blir beviljat så kan pengarna sättas in på ditt konto inom 2 bankdagar. Gör din ansökan här hos CashBuddy om ett mikrolån (*annonslänk).

Mikrolån hos Ferratum SE

Ferratum SE (Ferratum Group) kan bevilja mikrolån trots betalningsanmärkning. Villkoren är godkänd kreditkontroll samt att inga nya betalningsanmärkningar har skapats de senaste 6 månaderna och att det inte finns någon skuld hos Kronofogden. Du kan ansöka om ett lån på upp till 4 000 kronor med 30 dagars återbetalningstid. Ansök här om ett mikrolån hos Ferratum (*annonslänk).

Vivus kan bevilja mikrolån trots betalningsanmärkning

Vivus ser till din nuvarande ekonomiska situation även om du har en betalningsanmärkning och gör en bedömning av din betalningsförmåga. Långivaren är en del av 4finance Group och erbjuder lån upp till 20 000 kronor. Lånet kan enkelt förlängas med 30 dagar extra.

Som ny kund kan du låna 6 000 kronor gratis utan att betala någon ränta eller några andra administrativa kostnader. Fyll i en ansökan om ett mikrolån hos Vivus här (*annonslänk).

En ny sida tar nu form: Årets julklapp 2017 hjälper dig att hitta dina julklappar

* annonslänk innebär att företaget bakom länken ger ersättning till extra-pengar.se vid besök, klick eller köp